Чекаємо Вас на хакатоні «SMART KHARKІV & IOT 2018»!

Факультет комп’ютерних наук Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна запрошує всіх студентів Харкова взяти участь у хакатоні розробників систем “Інтернет речей” і “Розумне місто”: «SMART KHARKIV & IOT 2018».
Хакатон пройде з 16.11.18, початок о 13:00, по 18.11.18, закінчення о 19:00, на базі факультету комп’ютерних наук ХНУ імені В. Н. Каразіна, місце проведення – Колонна зала Північного корпусу університету за адресою: м. Харків, Майдан Свободи, 6.


Метою проведення цього форуму є підвищення інтересу молоді до популяризації сучасних комп’ютерних систем, апаратних і програмних засобів у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, підготовка висококваліфікованих кадрів, підвищення якості життя громадян нашого міста за рахунок активного впровадження інноваційних рішень у міське середовище та у процеси життєдіяльності Харківського регіону.
Для цього у рамках хакатону очікується створення його учасниками загальнодоступних і соціально значущих інноваційних проектів, програмних рішень і сервісів для підвищення економічної та інформаційної ефективності функціонування підприємств та організацій різних форм власності, забезпечення безпеки життєдіяльності, комфорту, а також сталого розвитку як Харкова та інших міст Україні.
До участі запрошуються студенти технічних спеціальностей закладів вищої освіти м. Харкова. Кількість учасників у хакатоні є обмеженої – це 100 осіб, які мають бути організовані у команди по 5 учасників. За підсумками 48-годинної роботи у кожної із команд буде можливість презентувати свої ідеї, напрацювання, а також готові створені на хакатоні проектні прототипи компетентному журі, до якого входять представники партнерських та спонсорських IT-компаній ХНУ імені В. Н. Каразіна. В ході реалізації проектів учасників на майданчику будуть знаходиться ментори – представники харківських IT-компаній, які будуть консультувати учасників під час створення їх проектів. Кращі з кращих будуть нагороджені цінними призами від провідних IT-компаній м. Харкова.

Сайт реєстрації учасників : hackathon.karazin.ua

Більш детальну інформацію ви можете отримати, написавши на електронну адресу:  hackathon@karazin.ua.