У новий рік – з новими досягненнями!

Голоскокова Анна Александровна

На кафедрі програмної інженерії та інформаційних технологій управління – новий кандидат технічних наук, Анна Олександрівна Голоскокова.


27 грудня 2018 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради НТУ «ХПІ» Ганна Олександрівна успішно захистила свою дисертаційну роботу «Моделі та інформаційна технологія планування покращення якості процесу розробки програмного забезпечення» (науковий керівник – проф., д.т.н. М. Д. Годлевський).
Метою дисертаційної роботи є покращення якості процесу розробки ПЗ на основі розробки оптимальної програми просування організації-розробника ПЗ до більш високого рівня зрілості з використанням моделі зрілості Capability Maturity Model Integration і методу ковзного планування.
Дослідження має високу практичну цінність, його результати використано у фірмах – розробниках програмного забезпечення («Telesens», «NIX Solutions») для оцінки рівня зрілості поточного стану процесу розробки ПЗ і розробки плану-програми його підвищення, а також у навчальному процесі кафедри ПІІТУ у дисциплінах «Якість програмного забезпечення та тестування», «Теорія прийняття рішень» та «Моделі та методи підтримки прийняття рішень».
Щиро вітаємо Анну Олександрівну та її наукового керівника з вдалим захистом дисертації і бажаємо подальших наукових успіхів!