Кафедра ПІІТУ – кращий вибір для ІТ-освіти

7 лютого о Харківській обласній бібліотеці для юнацтва в рамках проекту «Вибір на користь» пройшов профорієнтаційний захід «Професії майбутнього: ІТ-сектор». У ньому взяли участь представники НТУ «ХПІ», ХНУРЕ, ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

 

 

ІТ-напрям Політеху представили завідувач кафедри ПІІТУ професор Михайло Дмитрович Годлевський, доцент Юлія Сергіївна Литвинова і студенти кафедри.

На захід прийшли учні провідних шкіл Московського району м. Харкова: 17 спеціалізованої школи, 55 гімназії, 107 ліцею. Дітям розповіли про наш вуз і навели переконливі аргументи на користь вступу на кафедру ПІІТУ:
– інноваційні педагогічні технології, які використовуються в навчальному процесі (освіта англійською, практично-орієнтована система освіти, проектне навчання на базі Innovation Campus);
– взаємодія з провідними українськими та міжнародними ІТ-фірмами;
– співпраця з європейськими ЗВО, програми стажувань та подвійних дипломів.

Багато дітей зацікавилися навчанням на кафедрі, задавали питання про вступ. Щиро сподіваємося побачити їх в числі майбутніх студентів кафедри.

Такі заходи зближують середню та вищу освіту, допомагають випускникам зробити усвідомлений вибір і прийняти самостійне рішення про своє майбутнє, фундаментом якого є вища освіта в найбільш затребуваною на сьогодні сфері – ІТ-секторі.