Знайомство майбутніх програмістів з діяльністю ІТ-компанії EPAM

На кафедрі програмної інженерії та інформаційних технологій управління НТУ «ХПІ» постійно проводиться робота зі студентами щодо їх подальшого працевлаштування в сфері інформаційних технологій.
Ця робота проводиться починаючи з першого курсу навчання і присвячена ознайомленню студентів з роботою в крупних ІТ-компаніях України, вимогами до претендентів для прийняття на роботу, новими інформаційними технологіями, які використовуються в роботі компаній. 1 березня відбулась чергова зустріч студентів першого курсу спеціальності «інженерія програмного забезпечення» з Денисом Валерійовичем Гриньовим – керівником центру підготовки персоналу найбільшої ІТ-компанії в Україні – ЕРАМ, яка займається розробкою програмного забезпечення для різноманітних сфер діяльності у багатьох країнах світу.

Під час зустрічі студенти змогли ознайомитись з напрямками діяльності компанії EPAM, основними сучасними технологіями розробки програмного забезпечення та його тестування, порядком підготовки та проходження співбесід для навчання та подальшого працевлаштування в компанії.
Зустріч була продуктивною, студенти отримали відповіді на питання, що їх цікавлять та домовилися про подальші заходи, де докладно дізнаються про новітні технології розробки та особливості співбесід для подальшого працевлаштування у компанії. На кафедрі ПІІТУ активно впроваджуються новітні методи навчання: проектний підхід до освіти та практично-орієнтована система навчання, які сприяють більш ефективній підготовці студентів до роботи в рамках реальних ІТ проектів. Це надає їм практичний досвід та сприяє їх подальшому працевлаштуванню.