Конференція CoLInS 2020

Через особливості епідеміологічної ситуації в країні та запровадженого карантину конференція CoLInS 2020 відбулася в дистанційному режимі, але від того пройшла не менш цікаво та продуктивно.

Конференція «Computational Linguistics and Intelligent Systems» (CoLInS) проходить щороку і 2020-му відбулася 23 квітня в режимі онлайн. В ній прийняли участь викладачі кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління та інтелектуальних комп’ютерних систем НТУ «ХПІ». На пленарному засіданні були апробовані результати дослідження, проведеного разом представниками цих кафедр: «Towards Structuring of Electronic Marketplaces Contents: Items Normalization Technology» (О.Ю. Чередніченко, О.В. Янголенко, М.А. Вовк, Н.В. Шаронова).
Доповідь доступна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=vw10bR7JrrU
Основною метою конференції CoLInS є обговорення результатів останніх досліджень в області обробки природної мови і розвитку інтелектуальних систем; обмін ідеями; обговорення тенденцій розвитку інтелектуальних комп’ютерних систем; встановлення плідних контактів та сприяння талановитій молоді в науковій діяльності.