Професійних перемог і творчого довголіття!

У травні 2020 року випловнилося 70 років завідувачу кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління Михайлу Дмитровичу Годлевському.
М. Д. Годлевський – професор, доктор технічних наук, член НМК України з комп’ютерних наук, відповідальний редактор збірника наукових праць «Вісник НТУ «ХПІ», член спецради з інформаційних технологій.
Професійний шлях Михайла Дмитровича нерозривно пов’язаний з Політехом. Сюди він прийшов студентом, тут отримав диплом і став аспірантом, тут почав свою викладацьку і наукову діяльність, в якій зараз досяг значних успіхів: на його рахунку безліч наукових публікацій, кілька монографій і навчальних посібників, наукове керівництво 15-ма кандидатськими дисертаціями та наукове консультування 3-х докторських дисертацій.
Бути вченим і педагогом – значить бути терплячою, вдумливо людиною, що володіє неймовірним запасом знань, ерудиції, терпіння, умінням аналізувати і зіставляти. Бути при цьому ще й завідувачем кафедрою – значить не належати собі, адже це вимагає колосальних витрат часу і сил.
Невтомна викладацька та дослідницька діяльність, широкий кругозір і блискучі організаторські здібності – запорука професійного успіху Михайла Дмитровича, що допомагає кафедрі ПІІТУ залишатися провідним центром підготовки фахівців у сфері інформаційних технологій і гідно приймати виклики часу.
Колектив кафедри ПІІТУ і факультету комп’ютерних наук і програмної інженерії вітають Михайла Дмитровича з ювілеєм і бажають доброго здоров’я, благополуччя, невичерпного оптимізму та всіх радощів життя!