Оновлення освітніх програм кафедри ПІІТУ: взаємодія зі стейкхолдерами

В березні відбулося обговорення змісту освітніх програм кафедри ПІІТУ. Гаранти програм презентували їх наповнення стейкхолдерам – представникам провідних ІТ-компаній та студентам. Це важливий крок для ефективної організації навчального процесу кафедри.
Зустріч розпочалася з виступу завідувача кафедри ПІІТУ проф., д.т.н. М.Д. Годлевського та доц., к.т.н. О. В. Шматко, який презентував оновлені освітньо-професійних програми. Про унікальність та особливості кожної ОПП розповіли гаранти: програму «121 інженерія програмного забезпечення» представила доц., к.т.н. Ю.С. Літвінова, ОПП «122 комп’ютерні науки та інтелектуальні системи» презентував доц., к.т.н. В.Л. Лисицький, а про програму «126 програмне забезпечення інформаційних систем» розповів доц., к.т.н. Д.Л. Орловський.


Коментуючи зміст представлених ОПП представники NIX, Sigma Software та Academy SMART схвалили їх практичну спрямованість, а також зацікавилися проектом UCODE, де беруть участь студенти 2-3 курсу і який презентував доц., к.т.н. В.Є. Сокол.


Студенти, які брали участь у зустрічі, відзначили, що участь у проекті UCODE на базі Innovation Campus стала для них цікавим і корисним досвідом, а також висловили побажання що до поглибленого вивчення деяких профільних дисциплін.


В цілому такі зустрічі допомагають постійно підвищувати рівень підготовки фахівців, враховуючи нагальні потреби роботодавців, а зворотній зв’язок від студентів попереджає виникнення проблем у навчальному процесі через відсутність цікавості до предметів.

Обсуждение_ОПП_121_122_126_25_03