Стажування студентів кафедри в ІВМ в межах програми подвійних дипломів

13 липня 2021 р. в Школі економіки та менеджменту в публічному адмініструванні в Братиславі (VŠEMvs) відбулося урочисте відкриття четвертого курсу міжнародної літньої школи в рамках спільних навчальних програм з ІТ-факультетами українських університетів. Цього року в ній також навчатимуться і студенти кафедри ПІІТУ.

У заході взяли участь представники Міністерства закордонних та європейських справ Словацької Республіки (MZV), Посольства України в Словаччині, ІТ-асоціації Словаччини (ITAS) і представники компаній IBM Slovensko та Deutsche Telekom.


Своїми враженнями про перші дні в Братиславі та початок навчання ділиться один з наших магістрантів – Віталій Крикун:
«Дев’ятого липня ми з Радиславом, Марією та Денисом успішно прилетіли до Братислави, де нас зустріли представники VŠEMvs та допомогли дістатися гуртожитку. Ми були приємно вражені гостинністю словацької сторони: з самого початку перебування нам допомагали у вирішенні будь-яких адміністративних чи побутових питань.
У перші декілька днів ми адаптувалися до життя у новій країні, а вже з понеділка розпочався процес оформлення документів та перші заняття в літній школі. Вони включають підготовку до рівня А2 зі словацької мови та другу частину курсу з Java.


Через декілька тижнів ми познайомимось з нашими менеджерами з практики в IBM та розпочнемо стажування у цій відомій міжнародній компанії».
Побажаємо нашим студентам успіху у навчанні та цікавого літа в Словаччині!