Innovation Campus: стартував другий сезон

2 вересня на території стартап-центру «Spark» відбулася презентація другого сезону проекту «Іноваційний кампус», який об’єднує другокурсників ІТ-напрямів і дає їм змогу отримати практичні навички в обраній галузі.


Захід розпочався з виступу ректора НТУ «ХПІ» Євгена Івановича Сокола. Він привітав студентів кафедри ПІІТУ з можливістю вже зараз отримати цінний практичний досвід та наголосив, що: «Всі, хто хоче вчитися, і хто буде це робити – отримають найкращі знання, а отже – путівку в життя і можливість побудувати успішну кар’єру».


Завідуючий кафедрою ПІІТУ Михайло Дмитрович Годлевський підкреслив, що в основі навчальних планів студентів Інноваційного кампусу – незмінні «3 кити» кафедри: інформаційні технології, комп’ютерна математика та англійська мова.


Директор Інноваційного кампусу, доцент кафедри ПІІТУ Володимир Євгенович Сокол познайомив студентів з командою проекту та розповів про програму навчання: «У вас будуть індивідуальні та групові заняття, щоб «прокачувати» свої знання і можливості, вміння працювати в команді, емоційний інтелект. Ви познайомитеся з об’єктно-орієнтованим програмуванням C/C++, пройдете курс Web Full-stack, де навчитесь писати коди, розробляти бази даних, дізнаєтеся, що таке архітектура застосунку та багато іншого».


Ми вітаємо учасників нового сезону проекту «Інноваційний капус», бажаємо їм цікавих занять та перших професійних успіхів!


Докладніше про презентацію та саму суть проекту «Інноваційний кампус» читайте за посиланням.