Кафедра ПІІТУ розпочинає активну співпрацю з німецьким ЗВО

Викладачі кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління (професор Ольга Чередніченко, доценти Марина Вовк та Марія Козуля) стали авторами проекту в сфері міжнародного віртуального академічного співробітництва з університетом прикладних наук Вюрцбург-Швайнфурт (FHWS, Німеччина).

Програма партнерства передбачає навчання з використанням онлайн-інструментів і платформ, інтеграцію навчальних планів двох вишів і проходження курсів в університеті-партнері дистанційно, виконання різних проектів. Реалізація програми здійснюється за підтримки Німецької служби академічних обмінів (DAAD), грант було отримано за сприяння Німецького освітнього центру НТУ «ХПІ».

Вже у весняному семестрі 2022 року участь в програмі зможуть взяти студенти та викладачі кафедри ПІІТУ і факультету комп’ютерних наук і комерційних інформаційних систем FHWS. Вони зможуть вибрати академічний модуль змішаного формату навчання, який розроблений викладачами харківського Політеху та FHWS в рамках проекту Mobility Goes Virtual. Тематика модулів буде стосуватися напрямів «Green IT», стійкого розвитку в IT, управління проектами.
Побажаємо програмі вдалого старту, а її учасникам – цікавого і корисного досвіду!
Детальніше про програму читайте за посиланням.