Вiдбулася лекция з бiзнес-експертом світового класу

9 листопада о 16:00 Лектор Рік Расмуссен із Каліфорнійського університету Берклі (США) давав лекцiю на базi платформи Zoom. Тема першої лекції — «Introduction to Entrepreneurial Frameworks».Слухачі дізналися про використання на практиці кращих сучасних підходів до «розвитку споживача» (Customer Development) та так званого «дисциплінованого підприємництва» (Disciplined Entrepreneurship), а також історії їх виникнення


Рік Расмуссен (Rick Rasmussen) — професор Каліфорнійського університету Берклі, викладає курс з інновацій та підприємництва. Уродженець Кремнієвої долини має величезний досвід роботи на перетині сфер бізнесу та промисловості, уряду, венчурного капіталу та академічних кіл. У багатьох бізнес-ситуаціях він є посередником між урядами, агентствами економічного розвитку, інвесторами та інноваторами. Голова Менторів Європейської Академії Інновацій, радник знаменитого Акселератора «Алхімік», а також десятків стартапів.

Професор Расмуссен — співзасновник трьох компаній стартапів, які починали з нульовим прибутком, збирали кошти від провідних венчурних капіталістів, стали відомими, набули статусу Fortune 500 і були продані за 12 мільярдів доларів.


Дякуємо Рiку за плідну співпрацю та чекаємо на подальші зустрічі!