Забезпечення якісної підготовки майбутніх фахівців ІТ-індустрії

Кафедра програмної інженерії і інтелектуальних технологій управління та кафедра інформаційних систем та технологій разом із навчальною лабораторією компанії EPAM розпочали реалізацію пілотного проекту для студентів НТУ «ХПІ».

Третьокурсники будуть розробляти програмне забезпечення у відповідності до завдань фінальних проєктів для учасників навчальних програм ЕРАМ University. Під керівництвом координатора Java лабораторії EPAM Георгія Молчанова та доцента кафедри інформаційних систем та технологій Андрія Пашнєва студенти отримають максимально прикладні та актуальні знання і навички роботи над власними проектами.
Студенти також отримають доступ до матеріалів навчальних курсів ЕРАМ University – це допоможе учасникам максимально ефективно підготуватися до виконання власних проектів.


Як зазначив координатор навчальних програм EPAM Іван Міхєєв, студенти з найкращими результатами отримають можливість проходити фінальний етап навчання безпосередньо в EРАМ та пройти співбесіду в компанію.
Отриманий досвід реалізації даного пілотного проекту в подальшому планується розповсюдити і на інші провідні ІТ-компанії, що працюють в Украні. Це дозволить реалізувати стратегію підготовки студентів університету у відповідності до сучасних вимог ІТ-сектору та забезпечити працевлаштування наших випускників у кращих ІТ-компаніях України.


Дякуємо за співпрацю представникам компанії EРАМ та продовжуємо працювати над спільним завданням – забезпечення якісної підготовки майбутніх фахівців ІТ-індустрії.