Підсумки конференції “Функціональна база наноелектроніки”

 

З 20 по 24 вересня 2021 року, представники НТУ «ХПІ» взяли участь у ХІІ міжнародній науковій конференції «Функціональна база наноелектроніки» в Одесі. Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» також є співорганізатором конференції.

Із доповідями виступили представники кафедр «Кафедри фізичного матеріалознавства для електроніки та геліоелектроніки» та «Кафедри природничих наук» НТУ «ХПІ» разом з представниками університетів та наукових інститутів України, Німеччини, Канади та Азербайджану.

Науковці, які представляють колектив НТУ «ХПІ» долучились до актуальних напрямків цієї важливої тематики по розвитку різних напрямів застосування наноматеріалів, а саме наночастинок різної природи для досліджень можливості розширення функціональних застосувань нових структур як основи сенсорів та приладів різної направленості.

Учасниками конференції прийнято рішення про розширення напрямків конференції та проведення ХІІІ конференції «Функціональна база наноелектроніки» у вересні 2022 року.

З матеріалами останніх конференцій ви можете ознайомитись на сайті: http://fbn-conference.isma.kharkov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *