Стипендіальна програма PACIFIC для дослідників від Польської Академії Наук

 

Програма стипендій PASIFIC – це унікальна можливість для науковців, які бажають проводити найсучасніші дослідження в динамічному науковому середовищі. Стипендія має на меті дати можливість вченим усіх національностей у всьому світі та всіх наукових дисциплін встановити свою наукову незалежність та провести новаторські дослідження.

Стипендія триватиме 2 роки, протягом яких обраних стипендіатів прийматимуть в одному з інститутів Польської академії наук (ПАН). В рамках стипендії, ви матимете свободу вибору власного напряму досліджень, наукового керівника інституту що приймає, який найкраще підходить для ваших досліджень та розвитку кар’єри.

Польська академія наук (ПАН) була заснована в 1952 році й з того часу перетворилася на одну з найвидатніших наукових установ та найбільшу наукову мережу в Польщі. Академія також є мережею з 68 дослідницьких інститутів та Міжнародного інституту молекулярної та клітинної біології, які охоплюють усі наукові дисципліни.

 

Право на участь
Ви повинні мати принаймні ступінь Ph.D. або 4 повних роки досвіду досліджень на момент подання заявки.

Прийняття заявок на другий період відкрито до 30.12.2021

Second Call

 

Будь ласка, пам’ятайте, що перед тим, як подати заявку на стипендію PASIFIC, вам потрібно буде визначити бажаний інститут ПАН разом із потенційним керівником. Зі списком потенційних керівників та доступних закладів ви можете ознайомитись після звернення до Європейського освітньо-науково-технологічного центру НТУ “ХПІ”.

 

Для подання заявки, питань та консультацій заповніть форму за посиланням:
НАТИСНІТЬ НА ПОСИЛАННЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *