Міжнародна стипендіальна програма IES від COPERNICUS BERLIN

 

International Excellence Scholarship (IES) – це стипендіальна програма, яка дає змогу мотивованим студентам усіх галузей навчання зі Східної та Південно-Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії з оцінками вище середнього провести семестр у Берліні. Ця програма дає студентам можливість поглибити свої знання в найкращих німецьких університетах (HU Berlin, FU Berlin, HWR Berlin, University of Potsdam). Протягом 6-місячного перебування стипендіати братимуть активну участь у житті асоціації. Вони також відчують німецьку культуру живучи з німецькомовною приймаючою родиною, а також через культурні заходи та світські зустрічі. Крім того, стипендіати приймуть участь у супровідних та розвиваючих заходах програми, які вони допомагають інтенсивно формувати.

Учасниками програми керує досвідчена команда. Для швидкої та плавної адаптації в Берліні стипендіати отримують висококваліфіковані рекомендації. Їх також будуть підтримувати наставники під час їх перших зустрічей.

 

Навчання в університеті
Стипендіати отримують можливість навчатись у Вільному університеті Берліна або Берлінському університеті Гумбольдта. Навчальна програма обмежена лише одним семестром.

Зимовий семестр починається 1 жовтня 2021 і закінчується 30 березня 2022 року.

Кінцевий термін подання заявки на зимовий семестр: до 31 грудня 2021 року

У рамках стипендіальної програми можна відвідувати кілька мовних та предметних курсів.

Для подання заявки, питань та консультацій заповніть форму за посиланням:
НАТИСНІТЬ НА ПОСИЛАННЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *