СТИПЕНДІЯ НА СТАЖУВАННЯ ВІД ЄВРОПЕЙСЬКОЇ МІКРОХВИЛЬОВОЇ АСОЦІАЦІЇ

 

У листопаді 2021 року команда інновацій EuMA вчетверте запускає конкурс на “EuMA Internship Award”. Щороку вибрані магістри й аспіранти отримають до семи нагород, які проведуть за кордоном принаймні 3 місяці в одному із провідних європейських університетів та науково-дослідних інститутів, які підтримують цю ініціативу.

Окрім сприяння мобільності студентів, які хотіли б працювати у сфері мікрохвильових технологій в європейських установах, нагорода також залучить нових талантів до приймаючих організацій та допоможе створити більшу та сильнішу спільноту молодих спеціалістів у цій сфері.

Студенти-магістри та аспіранти, які мають досвід в галузі інженерії, інформатики, математики чи фізики, можуть подати заявку. Кінцевий термін подання заявки – 28 листопада 2021 року.

ЦІЛІ

  • Надати можливість студентам-магістрам та аспірантам отримати стимулюючий досвід роботи в одному з університетів та науково-дослідних інститутів у мережі EuMA.
  • Заохочення потенційних нових професіоналів приєднатися до мікрохвильової спільноти.
  • Популяризація та розширення мікрохвильової спільноти та мережу в промисловості, наукових колах та науково-дослідних інститутах.

ХТО МОЖЕ ПОДАТИ ЗАЯВКУ

  • Студенти-магістри та аспіранти на момент подачі заявки
  • Які вільно володіють англійською мовою
  • Мають досвід з інформатики, техніки, математики чи фізики.

 

Для подання заявки, питань та консультацій заповніть форму за посиланням:
НАТИСНІТЬ НА ПОСИЛАННЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *