Конкурс – 2021 “Фестиваль інтелектуального креативу”

Долучайтеся!
Кафедра менеджменту інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” в рамках міжнародного дня інтелектуальної власності ВОІВ (Всесвітньої організації інтелектуальної власності) оголошує конкурс “Фестиваль інтелектуального креативу” серед школярів, студентів та молодих вчених.
Для участі у конкурсі необхідно до 24 квітня 2021 р. заповнити заявку та прикріпити свій проект, пов’язаний з інтелектуальною власністю: фото, відео, пісня, вірш, картина, есе, логотип, комікс, плакат, гра, мультиплікаційний персонаж, емоджі, презентація або інша форму Вашого бачення креативної ідеї / продукту / товару винахідництва, творчого потенціалу або інновацій з коротким описом / коментарем.

До участі в конкурсі допускаються як окремі учасники, так і команди (за необхідності з наставниками або керівниками).

Усі учасники отримають сертифікати, переможці – призи у різних номінаціях, а наставники будуть заохочені подяками за підготовку творчої молоді та внесок в розвиток інтелектуальної власності.

Чекаємо на Вашу участь у міжнародному дні інтелектуальної власності 26 квітня 2021 р. (онлайн або оффлайн), в рамках якого всі учасники перевірять свої знання у сфері інтелектуальної власності у вікторинах та конкурсах, а також відбудеться нагородження переможців.

Посилання на онлайн-захід, час та місце проведення оффлайн-заходу будуть надіслані 25 квітня 2021 р. та розміщені на сайті кафедри менеджменту інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин НТУ “ХПІ”.

З усіх організаційних питань просимо звертатися до оргкомітету:
Кобєлєва Тетяна Олександрівна, 097-468-56-45, 099-423-42-66, tanja.kobeleva@gmail.com
Маслак Марія Володимирівна, 067-532-38-71,
Mariya.Maslak@khpi.edu.ua

РЕЄСТРАЦІЯ НА КОНКУРС