Коледж Транспортної інфраструктури зустрічає гостей.

12 жовтня 2021 р пройшла профорієнтаційна зустріч групи викладачів на чолі з завідувачем кафедри Любарським Б.Г. з учнями Кременчуцького коледжу транспортної інфраструктури з метою позиціонування напрямків і спеціальностей як кафедри електричного транспорту та тепловозобудування НТУ “ХПІ”, так і всього університету.
Учнів коледжу ознайомили попередньо з правилами вступу до НТУ “ХПІ”, було звернуто увагу, що вони до моменту вступу можуть бути скориговані деяким чином, з формами навчання, умовами вступу до вузу, напрямками та профілями підготовки, а також з навчальної, наукової, творчої і спортивним життям студентів. Рекламні матеріали, інтерактивна презентація кафедри викликали інтерес до профілів підготовки, як у адміністрації, так і співробітників, а також і учнів. У свою чергу співробітники коледжу розповіли про формах і методах навчання в коледжі, показали лабораторні кабінети, де були представлені робочі стенди для проведення практичних занять, а також наочні матеріали для закріплення теоретичного матеріалу.
Результатом плідної роботи стала досягнута усна домовленість про співпрацю, яка найближчий час буде закріплено договором про співпрацю між кафедрою і коледжем.
Кафедра електричного транспорту та тепловозобудування висловлює свою вдячність адміністрації та всім співробітникам коледжу, а також особисто директору Білоконь Ірине Миколаївні за теплий прийом і гостинність!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *