Практика – Основа істини.

25.11.2021 р. студенти кафедри Електричного транспорту та тепловозобудування Національного технічного університету «Харківський політехнічний університет» були на практиці в депо «Основа».
Такі відвідини стають регулярними для студентів кафедри, що особливо важливо для студентів-іноземців. Кафедра займається підготовкою спеціалістів у галузі залізничного транспорту не лише для України, а й країн СНД (Туркменія, Узбекистан та ін.), а також Європи (Німеччина). Деякі з них виявили бажання під час канікул попрацювати в депо.
На початку студенти пройшли інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності, потім пройшли на дільниці ремонту локомотивів, експлуатації, відвідали центр реабілітації бригад, різні відділи депо.
Студенти виявили живий інтерес до роботи депо, ставили питання щодо конструкції локомотивів, що знаходяться в депо (електровози та тепловози), процесів з їх обслуговування та ремонту, а також експлуатації.
Особливий інтерес викликав у студентів тренажер з підготовки машиністів, а також обладнання, яке сконструювали самі працівники депо для випробувань та ремонту обладнання локомотивів.
Кафедра Електричного транспорту та тепловозобудування приносить свою благодарність керівництву депо “Основа” та всім працівникам за чудово організовану та проведену екскурсію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *