Шоколад та інші приємності

27 жовтня 2018 р. на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння у рамках заходу «Осінні Канікули з Політехом» відбувся майстер-клас «Шоколад та інші приємності».
У заході взяли участь понад 40 осіб – школярі, студенти, педагоги. Майстер-клас пройшов у дружній і приємній атмосфері, школярі познайомилися з секретами приготування шоколадних виробів, отримали можливість не тільки дізнатися, як і з чого готується шоколад, але й спробували себе в ролі справжніх шоколатьє.
Наші гості дізналися багато цікавих фактів про шоколад, його рецептури, технології виробництва, ближче познайомилися з основними інгредієнтами та  їх  впливом на  смак і властивості шоколаду.
Всі бажаючі взяли участь в процесі приготування шоколадних цукерок: приготуванні шоколадної маси, виливки шоколаду в формочки.
А далі глядачів чекала цікава і «смачна» частина майстер-класу – конкурсне завдання, в якому можна було перевірити свої дегустаційні здатності.
Глядачі високо оцінили смакові якості цукерок та отримали нескінченно позитивні емоції!!! Після того, як кожен поділився своїми враженнями та побажаннями, були заплановані нові подорожі в світ шоколаду!