9.11 Гарячі рецепти для прохолодної осені від хіміків–харчовиків

📢 Ласкаво просимо на квест, упродовж якого ви зможете оцінити переваги освіти в харчовій галузі, дізнаєтесь про склад і властивості сировини, з якої виробляють популярні харчові продукти, приймете участь у їх приготуванні і дегустації.

🗒Дата та час:09.11.2019,
🕚11:00 – 13:00.
📌Місце:НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння.

👩🏼‍🎓Освітній проект:«Світ харчових продуктів»

Формат заходу:Майстер-клас, квест, дегустація

👩‍🔬Шкільні предмети яким відповідає захід:Хімія, Біологія

🙋‍♂️Вік аудиторії: Від 12 до 17- ти років
⏳Тривалість:2 години.

👉Відповідальна особа/лектор :Доц. Матюхов Д.В., dmliamge@gmail.com, +38 099 287 9160

Розширений опис:

Щоб осіння погода не зіпсувала настрій, потрібна смачна їжа і тепла компанія, до якої Кафедра технології жирів та продуктів бродіння запрошує Вас приєднатися, щоб в ігровій формі дізнатись більше про технологію хлібобулочних виробів із високим вмістом жирів, а також прийняти участь у виготовленні і дегустації зігріваючих напоїв з пряно-ароматичними компонентами. На вас очікують різноманітні цікавинки і сюрпризи!