Областний семінар у Кремінській школи-гімназії

У вівторок 17-го грудня команда викладчів з НТУ “ХПІ”, в складі якої була представлена і Кафедра технології жирів та продуктів бродіння, прийняла участь в областному семінарі, присвяченому розвитку компетенцій молодих науковців, та з радістю скористалась гостинністю колективу Кремінській школи-гімназії, (м. Кремінне, Луганська область). Гості з НТУ “ХПІ” розповіли про нові правила прийому до вишів, прочитали для учнів гімназії
науково-популярні лекції з фізики, хімії, трендових харчових та енергоефективних технологій та представили свої коронні STEM-презентації.

Завдяки STEM-лабораторії від Кафедри технології жирів та продуктів бродіння можна було дізнатись, яким чином олії втрачають та знов набувають смаку, кольору, аромату, та своїх користних властивостей.
Слід зауважити, що Кремінська школа-гімназія відрізняється особливою життєрадісною атмосферою, а колектив гімназії – високою культурою, талантами та креативністю. Дякуємо за гостинність та сподіваємось на наступні зустрічі і плідну співпрацю з вчителями та учнями міста Кремінне.