Студенти кафедри Технології жирів та продуктів бродіння продовжують практикуватися у дуальному навчанні

Цього разу 06 жовтня 2020 року за сприянням керівництва підприємства «AltBier», м. Харків,

студенти мали можливість прослухати чотирьохгодинну лекцію «Сучасне обладнання пивоварного виробництва» від главного пивовара AltBier Brewery Тетяни ВОЛИНСЬКОЇ (🎓випускниці кафедри технології жирів та продуктів бродіння 2015 року) на безпосередньо діючому заводі з детальною демонстрацією конструктивних особливостей практично усіх одиниць обладнання.
 
Такий формат навчання не залишив жодного студента байдужим. Наприкінці лекції традиційно відбулася дегустація🍻.
 
🤗Висловлюємо щиру подяку генеральному директору Сім’ї AltBier Сергію Васильовичу КОВАЛЕНКУ і главному пивовару AltBier Brewery Тетяні ВОЛИНСЬКІЙ за теплий гостинний прийом та за надання можливості зробити навчання студентів більш цікавим – ознайомитись з повним циклом виробництва пива, зануритись у виробничу атмосферу та отримати новий досвід.