Практика

Студенти, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» (спеціалізації «Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел» та «Технології продуктів бродіння і виноробства») згідно з навчальним планом проходять на 3, 4 та 6 курсах наступні види практики:

  • технологічна (3 курс)
  • переддипломна (4, 6 курс)

Наші студенти мають можливість проходити практику на підприємствах харчової промисловості України.

Серед таких підприємств (м. Харків та область):

  • корпорація «Бiсквiт-Шоколад» (ПАТ «Харківська бісквітна фабрика»)
  • торгова марка «Жирновъ»
  • ТОВ «Комунікації та комфорт» (пивоварня «AltBier»)
  • крафтова пивоварня «Пробка»
  • компанія «PIRANA»
  • ТОВ «Завод «Березовські мінеральні води»
  • ТОВ «Слобожанський миловар»