Навчальний процес

Освіта на кафедрі здійснюється за спеціальністю 181 «Харчові технології» та за спеціалізаціями:

181.01 «Технологія жирів, жирозамінників і ефірних масел», яка надає поглиблену підготовку з технології отримання олії з олійного насіння, рафінації (очищення) і дезодорації олії, виготовлення жирових продуктів (маргаринів, майонезу) та ефірних масел. Випускники працюють на олійно-пресових, олійно-екстракційних заводах, жирових комбінатах та інших підприємствах олійно-жирового комплексу України та закордонних підприємствах.

181.02 «Технології продуктів бродіння і виноробства» надає поглиблену підготовку з технології виробництва солоду і пива, вина, спирту, лікеро-горілчаних виробів, безалкогольних напоїв, квасу, мінеральної води, харчових кислот, ферментних препаратів та ін. Випускники працюють на пивоварних заводах та малих пивоварнях, спиртових, лікеро-горілчаних, виноробних заводах та інших  підприємствах бродильної галузі України та закордоном.

Кафедра сприяє працевлаштуванню випускників.