Майстер-клас “Вегетаріанська штучна рибна ікра”

Короткий опис: Як Хімія та Харчові технології роблять світ добрішими
Дата та час: 8.01.2020  13:00–15:00.
Місце: НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння.
Освітній проект: «Світ харчових продуктів»
Формат заходу: Інтерактивний майстер-клас.
Шкільні предмети яким відповідає захід: Хімія. Біологія.
Вік аудиторії: Від 10 до 17- ти років
Тривалість: 2 години. (12:00–14:00)
Організатор (кафедра): Технології жирів та продуктів бродіння
Відповідальна особа/лектор : доц. Матюхов Д.В.,

dmliamge@gmail.com

0992879160

Розширений опис:

Скажімо, пасту із будь–яким смаком, зробити легко. Тому що блендер є майже у кожній хаті. Щоб отримати більш складну структуру текстуру харчового продукту потрібні знання з хімії та фізики. Коли знаєш, що робити, залишається вирішити  – як. Це справа інженерів. На цьому майстер–класі ми спробуємо себе в ролі інженерів–технологів незвичного підприємства з виробництва штучної ікри, що є набагато дешевшою за справжню.