Повний комплекс дистанційних курсів для підготовки магістрів

За дорученням ректорату НТУ «ХПІ» під час карантину професорсько-викладацьким складом кафедри технології жирів та продуктів бродіння на платформі Moodle розроблено повний комплекс дистанційних курсів для підготовки магістрів за спеціальністю “Технології продуктів бродіння і виноробства” .

Така форма підготовки фахівців вищої кваліфікації надає можливість студентам навчатися в зручний для них час та в індивідуальному темпі, незалежно від місця перебування, а також забезпечує доступність навчальних матеріалів і мобільність зв’язку з викладачем.

Серед основних дисциплін комплексу можна зазначити «Актуальні питання пивоваріння і технологій безалкогольних напоїв», «Сучасні технології вина, коньяку. спирту та лікеро-горілчаних виробів», «Технологія та використання ефірних олій», «Перспективи розвитку технологій харчових виробництв», «Управління якістю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукції».

У розробці комплексу курсів прийняли участь наступні викладачі кафедри технології жирів та продуктів бродіння: доц. Демидова Анастасія Олександрівна, проф. Півень Олена Миколаївна, доц. Березка Тетяна Олександрівна, доц. Мольченко Світлана Миколаївна, проф. Чумак Ольга Петрівна, доц. Арутюнян Тетяна Володимирівна, доц. Матюхов Дмитро Володимирович, проф. Тимченко Валентина Кузьмівна, ас. Гудзь Ольга Миколаївна.