Дуальне навчання в Академії пивоваріння AB InBev Efes

Студентка 4 курсу кафедри технології жирів та продуктів бродіння Діана Калініченко з відзнакою завершила курс навчання в Академії пивоваріння AB InBev Efes 🍻👩🏼‍🎓📚
Її враження від проходження курсу:
 
Це був інтенсивний курс строком на один місяць, який подарував мені фундаментальні знання в області технологій пивоваріння, вміння працювати у команді, а також можливість познайомитися з новими цікавими людьми.
 
Було складно зрозуміти той факт, що інші люди з твоєї команди вже знайомі зі спеціальністю пивовара, а мої пізнання щодо пива обмежувалися лише однією лекцією та екскурсією у AB InBev Efes. Мені треба було багато працювати, щоб підтягнути свої знання. Я багато читала, мабуть, навіть більше, ніж було потрібно на заняттях.
Старанна робота допомогла мені у спілкуванні з фахівцями високого рівня, задавати тільки точні питання, успішно скласти іспити, впоратися з тестом Kahoot та стати однією з найкращих студенток в Case study.
 
Тільки працьовитість може допомогти на шляху до своєї мрії та виконати її. Я хочу подякувати команді AB InBev Efes за організацію цього курсу, а також за всі ті знання, навички та мотивацію, якими ви поділилися з нами. Після Академії пивоваріння я відчула себе на новому рівні:
 
🔸️ Тепер у мене є всі фундаментальні знання щодо пивоваріння.
🔸️ Тепер я вчуся ще старанніше, ніж раніше.
🔸️Я почала вдосконалювати свою англійську та досягла відмінних результатів усього за 3 тижні.
🔸️Мені стало легше спілкуватися з людьми.
🔸️ Я знаю, що таке «зламати власні стіни у голові».
🔸️Я удосконалила свої soft skills та hard skills.
🔸️Я дізналася, що таке емоційний інтелект.
 
Це був незабутній досвід!»
Ми ПИШАЄМОСЯ 🎉🤗 нашими студентами і бажаємо їм успіхів у подальшому навчанні та майбутній професійній діяльності!🏆.
ВИ НАША ГОРДІСТЬ І НАДІЯ!!!