Викладачі кафедри менеджменту взяли участь у конференції Dukenet Network

6-7 червня 2022 року викладачі кафедри менеджменту НТУ «ХПІ» взяли участь у щорічній конференції міжнародної спілки університетів Dukenet Network, що пройшла 06.06-07.06.2022 в Університеті Тренто (Італія).

Dukenet Network – мережа університетів, створена для розробки проєктів у сфері міжнародного бізнесу та маркетингу, що об’єднує приватні та державні установи. На конференції обговорювалися результати розроблених проєктів та можливості щодо подальшого залучення студентів та викладачів ВУЗів-учасників до міжнародних проєктів та підвищення розробок в наукових дослідженнях.

Презентацію нашого університету та потенціалу бізнес-освіти Інституту економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу було представлено проф. Тарас Данько. Активну участь в конференції приймали зав.кафедри менеджменту доц. Олена Прохоренко та викладачі: доц. Олена Чайкова, доц. Наталія Ширяєва, ст. викл. Ірина Сітак.

Участь нашого університету в Конференції мала відчутний відгук та жваву реакцію зі сторони представників університетів країн Європи. Було запропонована пілотна участь в міжнародній спілці Dukenet на наступний рік з усіма можливостями учасника цієї спілки щодо залучення студентів, професорсько-викладацького складу до міжнародних проєктів та співпраці.