Музей НТУ "ХПI"

Сайт музею історії НТУ "ХПІ"

By

Захід до Міжнародного дня білої тростини

До Міжнародного дня білої тростини у Центрі “Арсенал Ідей Україна” НТУ “ХПІ” відбувся цікавий захід – майстер-клас з апсайклінгу для дітей НВК імені Короленка.

Під керівництвом доцента кафедри хімічної техніки та промислової екології НТУ “ХПІ” Тихомірової діти з особливими потребами перетворювали чисті аркуші, які залишилися від старих учнівських зошитів у дивовижно яскраві блокноти. Асистентами діточок були майбутні вчителі – студенти Харківського національного педагогічного університету
ім. Г.С. Сковороди.

Напрямок інклюзивної освіти важливий для сучасної української школи. Саме тому в Центрі “Арсенал Ідей Україна” вже третій рік поспіль за ініціативи доцента кафедри початкової, дошкільної та професійної освіти ХНПУ ім. Г.С. Сковороди В.О. Шишенко студенти засвоюють практичні навички спілкування та роботи з дітьми, які потребують особливої уваги. По закінченні майстер-класу всі учасники із задоволенням пили чай зі смаколиками.

 

Щиро дякуємо доценту Тихоміровій та її помічницям – аспіранткам каф. ХТПЕ НТУ “ХПІ” за цікаве і корисне спілкування з дітьми, які були у захваті від проведеного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *