Корисні посилання

Основною метою діяльності Ради молодих вчених є всебічне сприяння науковій, винахідницькій та іншій творчій діяльності студентів, аспірантів, молодих вчених (віком до 35 років).

Головною метою діяльності є надання освітніх послуг іноземним громадянам для вступу до ВНЗ, забезпечення міжнародного співробітництва університету.

Забезпечує організацію і проведення наукових досліджень кафедрами і науково-дослідними лабораторіями, координує роботу наукових підрозділів вузу.

Має фонд понад 1.5 млн. томів, здiйснює документне та iнформацiйно-бiблiографiчне забезпечення наукового та навчального процесу унiверситету та безоплатно надає весь комплекс бiблiотечних послуг студентам i науковцям вищих навчальних закладiв та наукових установ України.

Палац студентів на сьогоднішній день є потужним центром культури НТУ «ХПІ». Основними напрямками його діяльності є залучення студентів, аспірантів і співробітників університету до художньої творчості і вдосконалення різноманітних культурно-масових форм дозвілля.

Центр «Кар’єра» НТУ «ХПІ» пропонує свою допомогу політехнікам: написати резюме, підготуватися до співбесіди і підібрати вакансії провідних роботодавців.

В режимі онлайн політехніки мають змогу отримати психологічну консультацію у фахівців. Служба працює в Telegram: https://t.me/spsppuss

You may also like...