Студентки магістратури кафедри посіли перше та третє місця на XV Обласному конкурсі бізнес-планів

У вівторок 25 червня 2013 року відбувся фінал обласного туру п’ятнадцятого Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. Фінал конкурсу традиційно проходив у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут», який вже одинадцятий рік поспіль, починаючи з 2003 року, є одним з трьох організаторів обласного туру Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів. Співорганізаторами даного заходу виступили Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації та Харківський обласний центр молоді. Істотну підтримку конкурсу забезпечив Союз підприємців Харківської області.

У фіналі конкурсу змагалися 8 найкращих інноваційних ідей у двох номінаціях: «Виробництво, сфера послуг і торгівля» та «Соціальний проект». Наш університет був представлений трьома роботами студенток магістратури кафедри стратегічного управління, що навчаються за спеціальністю «Управління проектами». Кожен з 8 фіналістів мав презентувати свій проект перед експертною комісією і відповісти на подальші запитання. За результатами комплексної оцінки робіт експертною комісією перше місце у номінації «Соціальний проект» завоювала робота студенток групи ІФ -28 НТУ «ХПІ» Кишкіновой Ганни та Тонкопєєвої Дар’ї на тему: «Соціальний проект щодо збору та очистки питної води для населених пунктів» (керівник роботи – проф. І.В. Кононенко). Третє місце в номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівля» завоювала Буцай Євгенія з бізнес-планом «Створення веб –порталу «TransferUA» (керівник роботи – ас. Бабич І.І.). У цій же номінації ще одна робота нашої студентки Козяр Світлани «Відкриття підприємства з впровадження системи«Розумний дім» (керівник роботи – доц. Єфременко Т.М.) посіла п’яте місце.

Усі переможці, призери та учасники фіналу були нагороджені грамотами та пам’ятними подарунками. Усі 8 робіт, що брали участь у фіналі конкурсу, будуть представляти Харківську область на Всеукраїнському конкурсі бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді в м. Києві. Бажаємо нашим студентам гідно представити наш регіон і університет, а також завоювати найвищі місця!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *