ДОПОВІДЬ НА ЛОНДОНСЬКОМУ САМІТІ ЛІДЕРІВ

16-17 квітня 2014 року завідувач кафедри стратегічного управління проф. І.В. Кононенко прийняв участь у Лондонському саміті лідерів – авторитетному зібранні провідних фахівців світу в галузі розвитку міст. Саміт традиційно проходив у Британському інституті директорів. Основна тема саміту цього року – «Стрімка урбанізація: економіка, соціум, управління».

У рамках саміту під модераторством проф. І.В. Кононенко пройшло засідання наукової конференції «Інтегроване стратегічне управління проектами та програмами розвитку підприємств і територій». На ній І.В. Кононенко зробив першу пленарну доповідь на тему: «Імітаційна модель науково-технологічного розвитку України». У ході наукової конференції обговорювалося широке коло актуальних питань, присвячених комплексному розвитку міст, життєзабезпеченню муніципальних територій в умовах урбанізації. З програмною промовою в рамках конференції виступили: Йен Малкахи, керуючий директор Лондонського офісу проектно-будівельної корпорації Gensler (Великобританія); Родні Тернер, професор управління проектами в SKEMA Business School в Ліллі (Франція); Хіроші Танака, засновник Японської асоціації управління проектами PMAJ.

Всього в саміті взяли участь представники 35-ти країн світу. У ході пленарних засідань та інвестиційних сесій саміту потенційні інвестори, бізнесмени, вчені, автори принципово нових технологій в області вирішення завдань урбанізації запропонували інвестиційні проекти розвитку територій, а також програми з екологічної безпеки та створенню комфортних умов для життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *