Першокурсниця Дарина Лях – найкрасивіша дівчина факультету Інформатики та управління!

14 квітня 2015 в Палаці Студентів НТУ «ХПІ» відбувся фінал конкурсу краси «Міс ІФ 2015». Організатором конкурсу вже традиційно виступив ОСС «Студентський Альянс» факультету Інформатики та управління, який провів відмінну роботу з організації заходу. Якісна підготовка допомогла провести конкурс на вищому рівні.
Репетиції проходили виключно в гарному настрої, вони виробляли в конкурсантках волю до перемоги, витривалість, витонченість, жіночність і вміння поводитися на сцені впевнено і невимушено. Учасниці конкурсу мали змогу показати себе в 4 дефіле та творчих номерах. Зворушлива румба, запальний танець і пісенний душевний номер показали кращі сторони учасниць для журі та глядачів.

Всього у фіналі конкурсу між собою змагалися 9 найпрекрасніших дівчат нашого факультету, які протягом більш ніж двох годин боролися за корону переможниці конкурсу та дарували глядачам незабутні емоції.

За підсумками голосування журі конкурсу найбільш вродливою, чарівною, неймовірно харизматичною і талановитою учасницею стала студентка першого курсу кафедри стратегічного управління групи ІФ-24 Дарина Лях, яка й отримала головний титул і корону «Міс ІФ 2015». Окрім корони і диплома, Дарина також отримала багато цінних подарунків від партнерів конкурсу.

У грудні Дарина буде боротися за звання найкрасивішої ді