Вітаємо Ярославу Чирву – переможця XVI Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів!

У п’ятницю 12 грудня в НСК «Олімпійський», м. Київ, в рамках Всеукраїнського Форуму, спрямованого на вирішення питання зайнятості молоді, відбулося нагородження переможців XVI Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів
підприємницької діяльності серед молоді.
За результатами оцінювання бізнес-планів призерів та переможців регіонального туру Конкурсу, яке здійснювалося членами Експертної ради, переможцем Конкурсу в номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівля» став бізнес-план студентки магістратури кафедри стратегічного управління Чирви Ярослави Анатоліївни на тему «Впровадження біогазової установки для ТОВ «Козіївське». Керівник роботи — асистент кафедри стратегічного управління І.І. Бабич.

Перше місце в номінації «Соціальний проект» посів бізнес-план к.е.н., доцента Полтавської державної аграрної академії Чайки Тетяни Олександрівни на тему “Створення Інтернет-ринку”Органічна Полтавщина”.

Переможці конкурсу отримали дипломи та пам’ятні подарунки з рук міністра молоді та спорту України І.А. Жданова, а після взяли активну участь у роботі Форуму.

Відзначимо, що перемога Ярослави Чирви на Всеукраїнському конкурсі бізнес-планів стала для студентів нашої кафедри вже сьомою за рахунком, починаючи з 2003 р., коли кафедра вперше взяла участь у Конкурсі. Раніше наші студенти перемагали в даному Конкурсі в 2003-2005, 2007, 2010 та 2011 роках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *