Завершилась сьома міжнародна конференція з управління проектами та програмами «Integrated Management 2016»

З 16 по 18 лютого 2016 р. у смт. Славське Львівської області у готелі «Перлина Карпат»  пройшла сьома  Міжнародна науково-практична конференція «Інтегроване стратегічне управління, управління портфелями, програмами, проектами». Конференція була організована кафедрою стратегічного управління Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» та Українською асоціацією управління проектами. З привітанням до учасників звернувся член-кореспондент НАН України, д.т.н., проф., лауреат премії НАН України імені С.О. Лєбєдєва, ректор НТУ «ХПІ» Є.І.Сокол.
У конференції брали участь 27 докторів та 31 кандидат наук, 33 аспіранти та студенти з 34-х організацій. Іноземні організації були представлені Європейською радою для малого бізнесу, Асоціаціями управління проектами Азербайджану та Туреччини, University of Gazi, Hasan Kalyoncu University (Туреччина), University of National and World Economy (Болгарія). Всього учасників було понад 100 осіб.
На конференції розглядалися актуальні питання формування стратегій розвитку підприємств та реалізації цих стратегій шляхом управління портфелями проектів, програмами та окремими проектами. У межах конференції пройшов майстер-клас «Бібліометрика наукових досліджень».
На конференції активно працювала секція управління IT проектами, на якій з доповідями виступили практикуючі проектні менеджери та керівники приватних ІТ компаній.