На кафедрі відбувся захист дипломних робіт бакалаврів 2016 року

Впродовж двох днів, 6го і 7го червня 2016 року, на кафедрі стратегічного управління проходив захист бакалаврських дипломних робіт студентів 4го курсу групи КН-22 за напрямом «Комп’ютерні науки». Цього року комісія розглянула 15 дипломних робіт, серед яких було три комплексних командних проекти. Один з проектів був представлений командою з чотирьох чоловік, два інших комплексних проекти виконувалися командами з трьох і двох осіб відповідно.

Дипломні роботи студентів були присвячені розробці інформаційних систем для вирішення різного роду прикладних задач в таких областях як управління проектами, портфельне управління, освіта, автотранспорт, виробництво. У своїх роботах студенти продемонстрували відмінне знання сучасних інформаційних технологій – застосовувалися різні веб-технології, технології платформ .NET, Java, а також системи управління базами даних.

В результаті розгляду усіх дипломних робіт державна екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри проф. І.В. Кононенко, доцента М.А. Гринченко і асистента І.І. Бабича оцінила роботи 10 студентів на «відмінно/А», три роботи на «добре/С» і дві роботи на «задовільно». Всім студентам, що захистилися, було присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» і кваліфікацію «бакалавр комп’ютерних наук».