На кафедрі відбувся захист дипломних робіт магістрів 2016 року

Протягом трьох днів, 14го, 15го і 17го червня 2016 року, на кафедрі стратегічного управління проходили захисти дипломних робіт магістрів студентами 6го курсу груп КН-20м і КНЗ-20м за спеціальністю «Управління проектами». Цього року комісія розглянула 23 дипломних роботи, з яких 13 робіт були студентів денної форми навчання та 10 робіт студентів заочної форми навчання.

Дипломні роботи студентів були присвячені плануванню реалізації різних інвестиційних проектів в таких областях як виробництво, сфера торгівлі та послуг, консалтинг, ІТ. У кожній дипломній роботі детально розглядалося бізнес-планування інвестиційного проекту, а також застосовувалися всі процеси управління проектом згідно стандарту ISO 21500: 2012 та методології PMI PMBOK. Окремий розділ дипломної роботи був присвячений науково-дослідній частини, в якій студенти розглядали застосування сучасних інформаційних технологій і гнучких методологій управління проектами, засобів управління вимогами в ІТ-проектах, методів мотивації та стимулювання персоналу, методів реінжинірингу бізнес-процесів, моделей управління зацікавленими сторонами проекту .

В результаті розгляду усіх дипломних робіт державна екзаменаційна комісія у складі проф. О.В. Малєєвої (голова комісії, д-р техн. наук, професор кафедри інформаційних управляючих систем Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського), завідувача кафедри проф. І.В. Кононенко, доцента А.І. Рогового та доцента Т.М. Єфременко оцінила вісім робіт студентів денної форми навчання на «відмінно» і п’ять робіт на «добре». П’ять робіт студентів заочної форми навчання були оцінені на «відмінно», три роботи на «добре» і дві на «задовільно». Всім студентам, що захистилися, було присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр» за спеціальністю «Управління проектами» та кваліфікація «керівник проектів і програм у сфері матеріального (нематеріального) виробництва».