Анна Кiшкiнова

«Хочу почати з подяки кафедрі стратегічного управління під керівництвом Кононенка Ігоря Володимировича за високий рівень освіти та актуальні в сучасному світі знання.
Через 3 роки після закінчення інституту я з теплотою згадую студентські роки і викладачів кафедри. Ці люди не тільки професіонали своєї справи, а й власники безцінного досвіду, яким завжди готові поділитися зі своїми студентами.
Тим, хто хоче вивчати комп’ютерні науки спільно з управлінням проектами, я можу порадити тільки цю кафедру».

Анна Кішкінова

Анна Кішкінова – закінчила на кафедрі стратегічного управління бакалаврат за напрямом «комп’ютерні науки» і магістратуру за фахом «управління проектами». Отримала диплом з відзнакою. За час навчання виявила себе знаючим IT- спеціалістом, умілим проектним менеджером. Її дипломна робота була присвячена створенню комп’ютерної програми, яка оптимізує зміст проекту за п’ятьма критеріями. Ще одна розробка Анни і трьох її колег була представлена у фіналі Міжнародного конкурсу бізнес-планів, який проводили Університет Хартфорда і Барні школа бізнесу з США. У фінал змагань вийшли команди з США, Тайваню, України та Фінляндії. За результатами конкурсу робота команди з України була визнана кращою в номінації «соціально-корисна інновація». В даний час Анна Кішкінова – Front-end developer в компанії Interpak.