НІМЕЦЬКА МОВА – ШЛЯХ ДО ДИПЛОМУ МІЖНАРОДНОГО ЗРАЗКА

НІМЕЦЬКА МОВА – ШЛЯХ ДО ДИПЛОМУ МІЖНАРОДНОГО ЗРАЗКА

Щороку в нашому університеті відкривається набір до Німецького освітнього центру НТУ” ХПІ”. Що це за центр? Це центр, який дає можливість вивчити з нуля мову, або поліпшити її знання. Під час навчання, студентам надаються кращі викладачі, які прищеплюють любов до німецької мови. Звісно, якщо ви знайте на належному рівні англійську, чи маєте бажання покращити свій рівень – вам туди. Навчання у студентів максимально інтенсивне: три пари на тиждень, лектори з Німеччини та Австрії, семінари і конференції. Завдяки центру учні мають змогу отримати диплом міжнародного рівня (центр має багато партнерів за кордоном) та стати висококваліфікованими працівниками. На сьогоднішній день знання іноземної мови та диплом університету з Німеччині, або  Австрії просувають вас на краще місце на ринку праці.

Якщо казати про нас, то ми студентки групи СГТ-520 Чичикало Валерія та Рудьонок Єлизавета – перші соціологи, які вирішили спробувати пройти навчання у центрі. Дізнавшись усі подробиці та не довго думаючи, ми прийняли рішення навчатися у цьому центрі. 4 тижні тому розпочалось наше навчання з дуже крутим викладачем – Погорєловим Владиславом Ігоровичем. Він  доступно пояснює матеріал, вмикає нам аудіо, для того щоб ми звикали до говоріння носіїв, вчить нас граматиці та розказує усі тонкощі німецької мови. Також на парах ми виконуємо вправи та будуємо діалоги між собою.

Основа ціль – отримання диплому магістра міжнародного зразка.

Не бійтеся пробувати щось нове. Беріть приклад з нас – не знаючи мови, ми пішли і тим самим перевернули наше життя, відкрили нові можливості.

Студентка 2 курсу кафедри соціології і публічного управління НТУ «ХПІ» Валерія Чичикало

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.