Інформаційне повідомлення для студентів Листопад 2021

Шановні студенти НТУ «ХПІ» (денна форма навчання)!

Згідно наказу ректора НТУ «ХПІ» Євгена СОКОЛА від 27 жовтня 2021 р за № 486 ОД освітній процес в Університеті переводиться на дистанційну форму навчання з 01 листопада 2021 року по 14 листопада 2021 року. Відповідно до наказу навчальні заняття з дисципліни «Фізичне виховання» переведено на дистанційну форму навчання.

За час дистанційної форми навчання вам потрібно виконати завдання – практичну роботу «Карта індивідуального латерального профілю» та надіслати її в електронному вигляді своєму викладачу на електрону пошту корпоративної платформи MS Office 365 (або адресу електронної пошти викладача) до 14 листопада 2021 року. Після 14 листопада 2021 року роботи не приймаються, бали не зараховуються.

Вся необхідна інформація розміщена на сайті кафедри фізичного виховання:

  1. «Карта індивідуального латерального профілю» Методичні рекомендації до практичної роботи для студентів НТУ «ХПІ» денної форми навчання усіх спеціальностей з дисципліни «Фізичне виховання». 
    (формат файлу Microsoft Word docx)
  2. Шаблон практичної роботи. (формат файлу Microsoft Word docx)
  3. Адреси електронної пошти викладачів.
    Викладачі кафедри об’єднані у комісіях (формат файлів Adobe pdf)
    № 1 «Легка атлетика»,
    № 2 «Спортивні ігри»,
    № 3 «Плавання»,
    № 4 «Силові єдиноборства»,
    № 5 «Спеціальна медична група».

Результати даної практичної роботи оцінюються за критеріями оцінки, а кількість отриманих балів буде додано до балів за відвідування навчальних занять з фізичного виховання в очній формі.

Після відновлювання навчального процесу у очній формі (або змішаної) одразу представити роботу у роздрукованому вигляді.

Шановні студенти!

Уважно слідкуйте за повідомленнями на сайті кафедри фізичного виховання.
Постійно підтримуйте взаємозв’язок з викладачами кафедри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *