Інформаційне повідомлення для студентів, весняний семестр

Шановні студенти 1-3 курсу навчання НТУ «ХПІ»
(денна форма навчання)!

Згідно наказу ректора НТУ «ХПІ» Євгена СОКОЛА від 26 січня 2022 року за № 48 ОД освітній процес в Університеті переводиться на дистанційну форму навчання з 07 лютого 2022 року по 25 лютого 2022 року. Відповідно до наказу навчальні заняття з дисципліни «Фізичне виховання» переведено на дистанційну форму навчання.
За час дистанційної форми навчання вам потрібно виконати завдання – практичну роботу «Антропометричні вимірювання і оцінка функціонального стану» та надіслати її в електронному вигляді своєму викладачу на електрону пошту корпоративної платформи MS Office 365 (або на адресу електронної пошти викладача) до 20 лютого 2022 року. Після 20 лютого 2022 року роботи не приймаються, бали не зараховуються.
Студенти виконують завдання, дотримуючись відповідних Методичних рекомендацій до практичної роботи «Антропометричні вимірювання і оцінка функціонального стану» для студентів НТУ «ХПІ» денної форми навчання усіх спеціальностей з дисципліни «Фізичне виховання», а студенти 2 та 3 курсу додатково виконують порівнянний аналіз отриманих показників з результатами минулорічної роботи – зіставляють результати дослідження, виражають індивідуальні враження, відображають власні зміни (позитивні, негативні або ніякі), тобто що спонукало, які заходи виконувались (тренувальні заняття, дієта, лікування), особисті міркування тощо).

Вся необхідна інформація розміщена на сайті кафедри «Фізичне виховання»:
Шаблон практичної роботи «Антропометричні вимірювання і оцінка функціонального стану».
«Антропометричні вимірювання і оцінка функціонального стану» Методичні рекомендації до практичної роботи для студентів НТУ «ХПІ» денної форми навчання усіх спеціальностей з дисципліни «Фізичне виховання».

Адреса електронної пошти викладачів.
Викладачі кафедри об’єднані у комісіях
№ 1 «Легка атлетика»,
№ 2 «Спортивні ігри»,
№ 3 «Плавання»,
№ 4 «Силові єдиноборства»,
№ 5 «Спеціальна медична група».
Результати практичної роботи «Антропометричні вимірювання і оцінка функціонального стану» оцінюються за критеріями оцінки, а кількість отриманих балів буде додано до балів за відвідування навчальних занять з фізичного виховання в очній формі (після відновлювання освітнього процесу у змішану форму навчання).
Після відновлювання навчального процесу у очній формі (або змішаної) одразу представити роботу у роздрукованому вигляді.

Шановні студенти!
Уважно слідкуйте за повідомленнями на сайті кафедри «Фізичне виховання». Підтримуйте взаємозв’язок з викладачами кафедри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *