27 Жовтня 2018р. Шоколад та інші приємності

27 жовтня (субота) 2018 р.

Час: 11:00–13:00

У рамках заходу «Осінні Канікули з Політехом»

Шоколад та інші приємності.

 

Короткий опис: Запрошуємо вас прийняти участь у найшоколаднішому майстер–класі, що відбудеться на найшоколаднішій кафедрі НТУ «ХПІ». Технічні знання, смак і фантазія – все, що потрібно, щоб перевірити свої здібності до крафту. Можливо, після цієї події ви точно будете знати, яка справа вам до душі. Також мине залишимся остронь актуальних питань технології: Що гарантує шоколаду як продукту стабільність? Завдяки чому він підтримує свою форму? Якими є нюанси твердіння шоколадної маси? Що можна додати до шоколаду, щоб він став вершиною крафтового мистецтва? Фантазуй, експериментуй разом з нами! Коли працюєш з шоколадом не потрібна навіть винагорода бо шоколад – сам по собі найкраща винагорода.
Місце: НТУ «ХПІ». Вул. Кирпичова, 2, Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння.
Контакти: Доц. Матюхов Д.В., dmliamge@gmail.com 0992879160