Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ»

DEPARTMENT OF TOURISM AND HOSPITALITY BUSINESS

Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ» - DEPARTMENT OF TOURISM AND HOSPITALITY BUSINESS

Матеріали для організації практики

МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАКТИКИ

 

ОП ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС (магістр)

Методичні рекомендації до проходження та захисту дослідницької практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Положення про практику 

Організаційний наказ 

Витяг з протоколу засідання кафедри ТГРБ-1/ІІ від 19.02.2024 р. щодо підготовки до проведення дослідницької практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в період 04.03-24.03.2024 р.

Дослідницька практика

Приклади звітів та щоденників з практики:

Звіт з дослідницької практики (Датченко Є. О.)

Довідка про оригінальність звіту з практики (Датченко Є.О)

Щоденник практики (Датченко Є. О.)

Звіт з дослідницької практики (Стальмаков М. А.)

Довідка про оригінальність звіту з практики (Стальмаков М.А.)

Щоденник практики (Стальмаков М. А.)

 

Переддипломна практика

Методичні вказівки до переддипломної практики студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Організаційний наказ (осінь 2024 р.)

Витяг з протоколу засідання кафедри ТГРБ-5 від 24.06.2024 р. про підготовку до проведення переддипломної практики (другий рівень освіти, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа)

 

 

ОП ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА та
 ОП ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС (бакалавр) 

Навчальна практика

Методичні вказівки до навчальної практики студентів спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня освіти усіх форм навчання

Силабус ПП1 «Навчальна практика»

Приклади звітів:
Звіт 1 (Павленко Л.)
Звіт 2 (Пашко В.)

 

Технологічна практика

Методичні вказівки до технологічної практики студентів першого
(бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання

Силабус ПП2 «Технологічна практика»

Приклади звітів:
Звіт 1 (Євдокимова І.)
Звіт 2 (Чорноіван А.)

 

Виробнича практика

Методичні вказівки до виробничої практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа»

Силабус ПП3 «Виробнича практика»

Приклади звітів:
Звіт 1 (Копейченко Є.)
Звіт 2 (Бєлєвцев А.)

 

Переддипломна практика

Методичні вказівки до передипломної практики студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Силабус ПП4 «Переддипломна практика»