Коваленко Алла Арестівна
Президент корпорації «Бісквіт-Шоколад», Генеральний директор Харківської бісквітної фабрики, Герой України, Кавалер ордена Княгині Ольги II і III ступеня
Кафедра технології жирів та продуктів бродіння
Національний технічний університет "Харківський полiтехнiчний інститут"
Президент корпорації «Бісквіт-Шоколад», Генеральний директор Харківської бісквітної фабрики, Герой України, Кавалер ордена Княгині Ольги II і III ступеня
Правда, міфи і все, що потрібно про них знати. Професор Ігор Миколайович Демидов розповідає про ставлення до транс-жирів в інших країнах і про те, як склалася ситуація з ними в Україні.
Професор нашої кафедри – Чумак Ольга Петрівна, розповідає про свої розробки косметичної продукції на основі натуральної сировини, які впроваджено в серійне виробництво компанією «Organic cocktail».
Магазини пропонують широкий вибір продуктів із різними ароматами та кольорами, які допомагають нам мити руки та роблять це приємним досвідом. Тим не менш, варто зазначити, що початкова функція мила була зовсім іншою, і його використання як предмета особистої гігієни лише Читати далі
📢 Шановні друзі! Запрошуємо вас на унікальну подію, організовану спеціальністю 1️⃣8️⃣1️⃣«Харчові технології» НТУ «ХПІ» яка відкриє перед вами світ технічних інновацій🏭, відповідального бізнесу та неймовірних можливостей для розвитку — зустріч із провідним українським агропромисловим холдингом «Астарта-Київ». 🌱 Чому це варто Читати далі
Карамель заслужено вважається королевою всіх солодких ласощів у світі, адже смак цього десерту ми знаємо з дитинства. До того ж карамель використовується не лише як самостійний десерт, а й як добавка до складу багатьох продуктів: десертів коктейлів кави підсолоджувачем для Читати далі
Спробуй свої сили та підготуйся до тестування разом з НТУ «ХПІ»! Запрошуємо учнів 8–11 класів, їх батьків та вчителів на серію захоплюючих Kahoot-вікторин. Це чудова можливість: ✔️ ознайомитися з форматом НМТ, ✔️ закріпити знання, ✔️ відчути впевненість перед тестуванням. 📚 Читати далі