Новини та оголошення

OCTOBER STEM

У всіх OCTOBER FEST🍺, а у нас – OCTOBER STEM!🧪. НТУ “ХПІ” запрошує 6 жовтня учнів харківських шкіл, ліцеїв, гімназій відвідати STEM-ярмарок «OCTOBER – 2024» у Харкові! У програмі заходу цікаві досліди, завдяки яким ви відчуєте ⚗️Науку на дотик! За Далi…

Герої не вмирають!

З болем і сумом повідомляємо про загибель на фронті одного з найкращих наших студентів і випускників – Андрія ШТОНДИ, який віддав своє життя, захищаючи Україну. Андрій встиг проявити численні таланти, чому ми були свідками: чудово малював, із захопленням практикував знання Далi…

Увага! Стартував прийом заяв на магістратуру!

Майбутні магістри, а ми до вас із нагадуванням 💙 Сьогодні почалося подання заяв для вступу на магістратуру на основі диплома бакалавра, спеціаліста, магістра (НРК6,7). Подати заяву ви можете через електронний кабінет на сайті ВСТУП–2024 ➡️ https://vstup.edbo.gov.ua/ Будьте пильними та зверніть Далi…

⚡️Приємні новини є : Двоє наших студентів, а точніше вже випускників-дипломованих магістрів🎓

Льоня Чаплигін і Таїсія Сидоренко розділили 2 місце на конкурсі дипломних робіт НТУ “ХПІ”! Це сухий факт, але він не може приховати того, що вони дійсно одні з найкращих наших студентів, працелюбні, відповідальні, талановиті. 🔥Я думаю, ми ще про них Далi…

📌Продовжуємо розповідати про переваги вступу на 🍫”Харчові технології”🍫 в НТУ “ХПІ”.👍

Цього року багатьох трохи засмутили власні результати НМТ з математики та хімії. Результати ці потрібні, щоб порахувати Конкурсний Бал. Дехто не впевнений до кінця, як його рахувати, а річ у тім, що результат багато від чого залежить. Методику розрахунку краще Далi…

Увага! “Презентація спеціальності 🧀181-Харчові технології🍷

Привіт, друже!👋 Гаряча пора настала🔥, чи не так?😉 Міркуєш над тим, що стане справою твого життя, забезпечить грошима💶 та прийдеться до душі❤️? Давай підкинемо ідею💡 Ось декілька цікавих фактів: 🔸 Харчова промисловість – одна з найпотужніших галузей, продукція якої складає Далi…

Запрошуємо вас на лекцію в Харкові ✨

Запрошуємо вас на фінальну лекцію сезону в Харкові ✨ Як фізика та хімія зустрічаються у мильній бульбашці? ⏰ Коли: 15 червня, субота, 12:00 ‍Лектор: Дмитро Матюхов Чому поверхня мильної плівки після утворення завжди прагне прийняти форму кульки? Звідки беруться кольори Далi…