Вебінар «Безпечні хімікати для споживчих товарів: від принципів до практики».

1 жовтня 2025 року викладачі доцент Фалалєєва Т.В., доцент Овсяннікова Т.О. та здобувачі кафедри органічного синтезу та фармацевтичних технологій спеціальності «Технології органічних речовин, харчових добавок та косметичних засобів» (група ХТ-223б) долучилися до вебінару «Безпечні хімікати для споживчих товарів: від принципів до практики».

Під час заходу учасники мали змогу дізнатися:

  • Чому тема безпечних хімікатів вважається критичною для ринку споживчих товарів;
  • Принципи зеленої хімії, які стосуються проєктування безпечних речовин;
  • Принципи розроблення більш безпечних хімікатів;
  • Інструменти розроблення та методи оцінки;
  • Приклади застосування у споживчих товарах;
  • Основні бар’єри та нові тенденції у розробленні безпечних споживчих товарів.

Дякуємо організаторам Центру ресурсоефективного та чистого виробництва у партнерстві із Центром зеленої хімії та зеленої інженерії Єльського університету (США) в рамках проєкту ЮНІДО “Глобальна програма інновацій та мереж у зеленій хімії” (GreenChem), який фінансується Глобальним екологічним фондом (ГЕФ) за можливість отримати цінні знання і натхнення для подальших наукових і професійних пошуків.

Поділитись: