Ярмарок робочих місць-2018

14.11.2017 року на кафедрі відбулася зустріч представників підприємств Харкова зі студентами кафедри економічного аналізу та обліку у рамках заходу «Ярмарок робочих місць».

Представники підприємства ТОВ НВО «Вертикаль» розповідали студентам про застосування новітніх технологій в області виробництва нафтовидобувного обладнання та електротехніки, що дає можливість підприємству займати лідируючі позиції в своїй галузі, про молоду енергійну команду, яка працює на підприємстві та з радістю прийме до себе поповнення. На підприємстві є програма стажування для студентів які бажають продовжити навчання в своїй сфері. Їх навчають, допомагають найти і розкрити в собі лідерські якості та вміння роботи в команді. На підприємстві є можливість навчання та проходження переддипломної практики для студентів спеціальності «облік, аудит, оподаткування» та «бізнес-аналітика».

Представники підприємства «Faktor Druk», що входить до корпорації «Фактор» також розповідали про своє підприємство. Корпорація «Фактор» є одним з найбільших підприємств України, що спеціалізуються на наданні консалтингових послуг і випуску періодичних видань і літератури з питань теорії і практики бухгалтерського обліку й оподатковування, підприємництву, праву, діловодству. На підприємстві налагоджена робота по стажуванню та проходженню переддипломної практики студентів.

Зустріч пройшла у доброзичливій та теплій обстановці. Студентам, які зарекомендують себе з найкращого боку на стажуванні або на практиці на цих підприємствах, може бути запропоновано працевлаштування з повним соцпакетом та можливість кар’єрного росту.