В НТУ «ХПІ» проведено конкурс з метою удосконалення навчально-виховної та науково-методичної роботи в університеті, підвищення рівня педагогічної майстерності професорсько-викладацького складу, покращення якості дипломних робіт кваліфікаційного рівня магістра, виконання контролю за проектуванням та покращення підготовки фахівців на кращі дипломні роботи магістрів, які захищені у 2022 році. Згідно з положенням про проведення конкурсу на кращі дипломні магістерські роботи, на розгляд комісії було надано 109 робіт з 5 навчально-наукових інститутів. Університетською комісією було присуджено 72 призових місця, у т.ч. І місце – 14, ІІ місце – 24, ІІІ місце – 34. За підсумками оцінювання дипломних робіт рецензентами, які перевіряли дипломи на підставі наказу №58-ОД від 28.02.2023 року, сформовано рейтинг робіт.

Поздоровляємо студентів кафедри підприємництва, торгівлі і логістики, а також їх керівників із призовими місцями:

  1. Гордієнко Вікторію Олегівну, студентку групи БЕМ-М1021за, наукова робота «Розробка програми запуску освітнього проекту в Instagram в умовах воєнного стану», керівниця доц. Степуріна С.О. – 1 місце.
  2. Швець Анастасію Дмитрівну, студентку групи БЕМ-М1021а, наукова робота «Оцінка розвитку ринку освітніх послуг в Україні», керівниця проф. Сергієнко О.А. – 3 місце.