1 грудня 2022 р. відбулася Всеукраїнська онлайн-конференція від Genesis «Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ бізнесу та освіти 2022».  Зустріч була насиченою виступами представників міністерств — МОН та Мінцифри України; лекціями від представників Genesis про особливості співпраці IT-бізнесу та освіти, можливості для покращення навчального процесу та залучення студентів; досвідом викладачів із запуску всеукраїнського інтерактивного курсу-стажування про створення та розвиток IT-продуктів, відгуками студентів, поглядами партнерів та роботодавців на співпрацю освіти та бізнесу. Подивитися її можна тут.

У конференції приймали участь викладачі кафедри підприємництва, торгівлі і логістики: проф., д.т.н. Сергієнко О.А., доц., к.т.н. Білоцерківський О.Б., доц., к.т.н. Соснов І.І. Доречі, доц. Білоцерківський О.Б. і аспірант Самусь П.О. інтегрували онлайн-курс “Створення та розвиток ІТ-продуктів” у дисципліни: “Комерційна діяльність”, “Технологічне підприємництво та біржова діяльність”.

За результатами участі в конференції отримано сертифікати:

Сертифікат_Олена Сергієнко
Сертифікат_Олександр Білоцерківський
Сертифікат_Ігор_Соснов

На конференції було повідомлено 2 важливих апдейти, тому інформуємо вас:

1) Прийом заявок на менторську програму подовжено до кінця грудня.

Ми розуміємо, що у студентів так само є проблеми з доступом до інтернету, світла та зв’язку, тому вирішили піти їм на зустріч і підтримати. Повідомте, будь ласка, своїх здобувачів освіти 😌

Нагадуємо, що правила участі знаходяться тут:
https://docs.google.com/document/d/11akjFKFTn17Ssruf_LaaIadgXc49QB7BabQCAfQeQqE/edit

2) Початок реєстрації на викладання нових курсів від Genesis!

Окрім курсу «Створення та розвиток IT-продуктів» ви можете зареєструватись на «Маркетинг IT-продуктів» та «Аналітику в продуктовому IT» для навчання та викладання в 2023 році.

Переходьте до форми реєстрації та вибирайте ті курси, що вам найцікавіші. Не забувайте ділитись інформацією про курси з колегами, яким це може бути цікаво!
https://forms.gle/p8n375Z7RmpXQYWY6