🚀🎙 7 червня команда кафедри підприємництва, торгівлі і логістики  у складі професорки Олени СЕРГІЄНКО, доцента Ігоря СОСНОВА і аспіранта Павла САМУСЯ взяла участь у фінальній події акселераційних програм Science Intensive Innovation та Development and Renovation – Демо День Vacuum Deep Tech Acceleration!

Основні моменти:

  • 30 стартапів у сферах освіти, біотехнологій, медтеху, агро, зелених технологій та ІТ презентували свої інноваційні рішення.
  • Понад 150 гостей офлайн та онлайн, серед яких інвестори, підприємці, науковці, студенти, представники корпорацій, громад та уряду.
  • Понад 20 іноземних бізнес-ангелів, венчурних інвесторів і представників корпорацій долучились до нас онлайн.

💥 На Демо Дні команда нашої кафедри отримала можливість запітчити свої ідеї таким компаніям, як: Cisco, IBM, Atlantic Labs, Network VC, Carta, Geek Ventures, ДТЕК та іншим. Крім того, ми мали чудовий шанс для нетворкінгу та обміну досвідом, встановлюючи цінні контакти та обговорюючи ідеї з гостями, експертами та іншими учасниками події.

Демо День став важливою подією для підсумку наших досягнень та подальшого розвитку у високотехнологічному сегменті. Vacuum Deep Tech Acceleration продовжує підтримувати інноваційні проекти, сприяючи розвитку технологій та підприємництва в Україні. 🇺🇦🦾

🙏 Величезна подяка Vacuum Deep Tech Acceleration та партнерам за організацію і підтримку наших стартапів на кожному кроці цього неймовірного шляху!

Програми акселерації реалізуються  Vacuum Deep Tech Acceleration за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства економіки України спільно з Київським академічним університетом, Ukrainian Startup Fund, YEP Accelerator.